Marco - Sologitaar

Alweer 27 jaar geleden ben ik begonnen met gitaar spelen. Verreweg de meeste jaren daarvan heb ik in diverse rockbands gespeeld, van allround (hard)rock coverbands tot een Cult Tribute. Mijn bredere interesse in muziek was echter ook toen al aanwezig omdat ik ook in de de bigband van de middelbare school speelde (KeeSiE Big-Band).

Ongeveer 6 jaar geleden werd ik gevraagd om in The Boss Brothers, een Bruce Springsteen tribute, te spelen. Ik nam die uitdaging graag aan, ondanks dat ik geen Springsteen-fan van het eerste uur ben. Ik ben de Springsteen muziek daar meer gaan waarderen en heb diverse mooie grote optredens mee mogen maken.

Toch begon bij mij het gevoel te komen dat ik meer wilde dan alleen Springsteen spelen. Ik ben daarom ook bijzonder verheugd dat ik de mogelijkheid heb gekregen om 2Hard2Handle te komen versterken als lead-gitarist. Het repertoire van deze band is erg afwisselend, origineel, leuk en uitdagend. Voor mij is uitdaging, diversiteit, sfeer, ontwikkeling en ambitie belangrijk bij het maken van muziek in een band. Ik ben ervan overtuigd dat dit met 2Hard2Handle helemaal goed gaat komen!!